نقد و بررسی گوشی اچ تی سی ۱۰ – HTC 10

نقد و بررسی گوشی اچ تی سی ۱۰ – HTC 10

از دیدگاه شرکت تایوانی HTC و دیگر افراد ۱۰ یک عدد منحصر به فردی است که نشان از کامل بودن دارد. از این رو این شرکت با عبور از گوشی های گذشته خویش تصمیم به ارائه یک محصول پرفکت و بی نقص را گرفته است که تمام هواداران خود را راضی کرده و به طبع سهمی قابل توجه را از این بازار بزرگ به خویش اختصاص دهد. با این که این گوشی هوشمند که پرچمدار جدید اچ تی سی محسوب می شود به قدرتمندین سخت افزار ها مجهز شده است ولی آنطور که مسئولان این شرکت انتظار دارند شاید با استقبال مواجه نشود.

نقد و بررسی گوشی اچ تی سی 10 - HTC 10

سخت افزار:

بی شک این گوشی یکی از زیباترین اسمارت های موجود بازار است که وجود لبه های خمیده و حالت مخروطی آن باعث شده است که به صورت کامل ارگومنیک ساخته شود و تا زمانی که شما گوشی را در دستان خود نگیرید متوجه زیبایی این دستگاه نخواهید شد. اولین نکته ای با گرفتن گوشی در اختیار خودتان متوجه می شوید وجود یک سنسور مادون قرمز در بالای گوشی است که به شما اجازه کنترل لوازم الکترونیکی را داده که این موضوع یک ویزگی بسیار کاربردی برای تعدادی افزار محسوب می شود. جک ۳٫۵ میلی متری خروجی صدا در بالا و مرکز فریم قرار گرفته و سایر دکمه ها نیز در سمت راست گوشی قرار دارد. البته دکمه فیزیکی هوم مجهز به سنسور اثر انگشت در پایین و وسط حضور دارد. شیار های رم و سیمکارت در سمت چپ و راست قاب تعبیه گشته و در پایین ترین قسمت نیز پورت USB-C قابل رویت است.

پردازش های اصلی در این اسمارت فون توسط چیپست اسنپ دراگون ۸۲۰ شرکت کوالکام انجام می شود که به صورت ۴ هسته طراحی شده است. ۲ هسته از این پردازنده تا فرکانس ۲٫۱۵ گیگاهرتز و ۲ هسته دیگر تا فرکانس ۱٫۶ گیگاهرتز قابلیت کلاک دارند. پردازش های گرافیکی نیز توسط چیپ Adreno 530 انجام می شود. به جزئت می توان گفت این گوشی در مقابل هیچ یک از بازی ها و برنام های موجود حتی خم به ابروی خویش نمی آورد 🙂

صفحه نمایش:

پس از دو تکرار از پرچمداران HTC که با صفحه نمایش ۵ اینچی با کیفیت Full HD عرضه شدند این شرکت در گوشی جدیدش با افزایش ۰٫۲ اینچی از یک نمایشگر ۵٫۲ اینچی با رزولوشن ۱,۴۴۰ در ۲٫۵۶۰ استفاده کرده و برای محافظت از آن نیز Corning Gorilla Glass 4 را در نظر گرفته است. اگر در یک فضا با نور عادی به این نمایشگر نگاهی کنیم هیچ کمبودی را متوجه نخواهیم شد حتی اگر این مشاهده از کنار باشد. تنها جایی که ضعف این صفحه نمایش برای کاربر مشهود خواهد شد قرار در نور مستقیم خورشید می باشد که روشنایی جالبی را از خود نمایش نمی دهد. البته نمایش رنگ سیاه در این صفحه نمایش در نور مناسب و حداکثر روشنایی بسیار خوب بوده و در تست های انجام شده نسبت کنتراست ۱۵۴۳ را به ثبت رسانده است. 

عمر باتری:

باتری HTC 10 با یک افزایش جزئی نسبت به پرچمدار قبلی دارای ظرفیت ۳٫۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است که با توجه به مصرف بهینه اندروید مارشملو و صفحه نمایش ۵٫۲ اینچی در رزولوشن QHD انتخاب خوبی به نظر می رسد. در تست های انجام شده بر روی این گوش توانست عدد ۲۰:۴۲ ساعت را برای مکامله را به ثبت برساند که تنها ۲ دقیقه کمتر از M9 است. اما در تست های مرورگر و ویدیو با سبقت از پرچمدار قبلی توانست ۸:۴۲ ساعت را از خود به جای بگذارد. به طور کلی این پرچمدار قدرتمند در مقایسه با رقبای مستقیم خودش که شامل Galaxy S7 و LG G5 و LG G5 می باشد توانست عدد ۶۶ ساعت را ثبت کند که ۶ ساعت از رقبای نام برده شده بیشتر است.

دوربین:

پس از یک رقابت در میان شرکت های مختلف در مسیر افزایش رزولوشن دوربین ها به یکباره اکثر شرکت ها عقب نشینی کرده و پرچمدار های خود را به دوربین های ۱۲ و ۱۳ مگاپیکسلی مجهز کرده اند. دلیل این موضوع نیز کاهش دیافراگم برای جذب بیشتر نور و به طبع روشن تر شدن تصاویر است. رابط کاربری استفاده شده در این گوشی بسیار ساده بوده و شما می توانید عکس های خودتان را در حالت های دستی و خودکار ثبت کنید. شما توسط این دوربین می توانید فیلمبرداری هایی با کیفیت های ۷۲۰p, 1080p, یا ۴K انجام دهید که به جرئت می توان گفت فیلم های ضبط شده و عکس های ثبت شده با اچ تی سی ۱۰ از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. در انتها چندین عکس گرفته شده با این گوشی را برای شما قرار می دهیم تا همه چیز را با چشمان خودتان مشاهده کنید.

ویژگی های کلیدی گوشی HTC 10:

– طراحی کاملا فلزی قاب و فریم کناری

– اسپیکر های بوم ساوند شرکت اچ تی سی

– صفحه نمایش ۵٫۲ اینچی SuperLCD5 با رزولوشن ۱,۴۴۰ در ۲٫۵۶۰ پیکسل و تراکم ۵۶۵ ppi

– پردازنده Qualcomm Snapdragon 820 با دو هسته Kyro در فرکانس ۲٫۱۵ GHz و دو هسته Kyro در فرکانس ۱٫۶ GHz

– پردازنده گرافیکی Adreno 530

– سیستم عامل اندروید مارشملو ۶٫۰٫۱ با رابط کاربری HTC Sense UI 8.0

– دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم ۱/۸٫ ضبط ویدیوی ۱۰۸۰p به صورت ۶۰fps و دوربین ثانویه ۵ مگاپیکسلی

– دارای حافظه ۳۲ گیگابایتی قابل افزایش تا ۲ ترابایت با کارت حافظه جانبی

– دارای فناوری های LTE Cat9 450/50 Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.2

– باتری یکپارچه ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی

– بهره گیری از سنسور اثر انگشت و دکمه های خازنی منو

نقاط ضعف گوشی HTC 10:

– مقاوم نبودن در برابر نفوذ غبار و آب

ضخیم تر و سنگین تر بودن نسبت به دیگر رقبا

– قیمت گذاری ارزشی

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

نقد و بررسی گوشی اچ تی سی ۱۰ – HTC 10